Contact / Vragen

Of je net nieuw bent in kattenvoer of al lange tijd katten hebt, je kunt altijd vragen hebben. Via het contact formulier kun je hier je vraag stellen over het dieet van de kat en kattenvoer. Vragen die voor iedereen interessant probeer ik zoveel mogelijk te beantwoorden in een blogpost, zodat iedereen ze kan lezen.

Vragen over artikelen

Stel je vraag in de comments onderaan. Deze beantwoord ik ongeveer eens per week.

Voer reviews

Ik ben begonnen met natvoer reviews te schrijven, min of meer op alfabetische volgorde. Zoek je een specifiek merk, dan kun je de zoekoptie gebruiken (rechts boven). Momenteel ben ik ook bezig met reviews van brokken. Ondertussen staan er al 150+ brokkenvarianten in een overzicht waarin ik de beste eruit haal. Dit overzicht blijf ik uitbreiden de komende tijd.

Mis je een merk die je graag geanalyseerd ziet worden? Dan kun je hieronder het merk aangeven, het liefst met een link naar de website van het merk (maar naar een webshop is ook oké).

Merken die al in de wachtrij staan voor analyse:

  • Brok: Iams, Hills, Lara, Fokker, Farmina, Husse, Real Nature of Wilderness, Greenheart, Purina, Biofood, Yarrah, Primordial, Vigor&Sage, Aatu, Markus Mühle, Sam’s Field, Whiskas.
  • Natvoer: Whiskas, Meatzie, Ultima, Eden, MjamMjam, Stuzy, Albert Heijn Naturo

Let op: Verwerking van je inzending kan lang duren door een lange wachtrij momenteel.

Updates

Wil je graag up-to-date blijven, dan kun je je het beste aanmelden voor mijn kattenkrabbels mails, dan krijg je elke zondag de nieuwste blogs in je mail.

Persoonlijk advies

Momenteel geef ik (nog) geen persoonlijke adviezen voor diëten.

Stel je vraag

Probeer je vraag zo specifiek mogelijk te maken. Heb je een vraag over een bepaald voer, dan is het het handigst om een link toe te voegen naar dat voer. Dan weten we zeker dat we het over hetzelfde hebben.

Let op: Om het overzichtelijk te houden, beantwoord ik alle mail in één keer op vrijdagen. Als er veel vragen binnen komen, kan het langer duren.

Aan het begin van het jaar lag helaas de hele website eruit. Mails die gestuurd zijn tussen 15 december en 5 januari zijn daardoor helaas ook verloren gegaan. Je kunt of opnieuw mailen, of je kunt me een berichtje doen via de Facebook pagina van PurrfectCat.

Reacties zijn gesloten.