Contact / Vragen

Of je net nieuw bent in kattenvoer of al lange tijd katten hebt, je kunt altijd vragen hebben. Via het contact formulier kun je hier je vraag stellen over het dieet van de kat en kattenvoer. Vragen die voor iedereen interessant probeer ik zoveel mogelijk te beantwoorden in een blogpost, zodat iedereen ze kan lezen.

 

Vragen over merken die op Purrfect Cat staan? Stel dan je vraag in de comments.

 

Vragen over een nieuw merk? Ik ben hard bezig over verschillende merken reviews te schrijven. Om dit enigszins overzichtelijk en systematisch te houden, ben ik begonnen met natvoer en doe ik dit op alfabetische volgorde.

Wil je graag up-to-date blijven, dan kun je je het beste aanmelden voor mijn kattenkrabbels mails, dan krijg je elke week de nieuwste blogs in je mail.

 

Persoonlijk advies

Momenteel geef ik (nog) geen persoonlijke adviezen voor diëten.

 

Stel je vraag

Probeer je vraag zo specifiek mogelijk te maken. Heb je een vraag over een bepaald voer, dan is het het handigst om een link toe te voegen naar dat voer. Dan weten we zeker dat we het over hetzelfde hebben. Heb je alleen een pak/blik, stuur me dan een mailtje met in de bijlage een foto van de ingrediënten en analyse.

 

Let op: Om het overzichtelijk te houden, beantwoord ik alle mail in één keer op vrijdagen. Als er veel vragen binnen komen, kan het langer duren.

Reacties zijn gesloten.